Expert DPF
Személyautók, buszok, teherautók, mezőgazdasági gépek részecskeszűrőjének inovativ és professzionális tisztítása!

A tisztítás automatikusan történik. Az eljárás garantált, 100%

0
ÜGYFÉL
50
Tisztított szűrők
0
JAVASLATOK

Részecskeszűrő tisztítás inovativ technológiával és 100% hatékonysággal

Az EXP DPF tisztítógép a legjob és hatékony megoldást nyújtja a részecskeszűrő tisztításhoz, inovativ és egyedülálló rendszerrel, amely garantálja a PM10, cérium és olaj lerakódások teljes eltávolítását a szűrő károsítása nélkül.

Technológiánk különbözik a piacon lévőktől, mivel lehetővé teszi bármilyen részecskeszűrő tisztítását autók (és Euro 6), autóbuszok és teherautók számára, beleértve a nagy tehergépjármű-katalizátorokat (SCR). Ezt az innovatív berendezést úgy tervezték, hogy egyetlen gépen elvégezze a teljes tisztítási ciklust (mosás és szárítás). Ezért a tisztítási folyamat gyorsabb és olcsóbb, mint bármely más.

Az EXP DPF tisztítógép 98% -kal biztosítja az eredeti DPF hatékonyság-visszatérítést, lehetővé téve ezzel a megtakarítást a drága DPF-javítások vagy -cserék során. Az EXP DPF tisztítógép leegyszerűsíti a működést, nem kell vágnia a szűrőt hőkezelve vagy hegesztenie. 

Lépj velünk kapcsolatba

Kérjen takarítási időpontot

Töltse ki az űrlapot, és a DPF Expert egyik tanácsadója hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot

Technológiánk különbözik a piacon lévőktől, mivel lehetővé teszi bármilyen részecskeszűrő tisztítását autók (és Euro 6), autóbuszok és teherautók számára, beleértve a nagy tehergépjármű-katalizátorokat (SCR).

Cím Dozsa Gyorgy ut 2, Kamut, Bekes megye. Tel: 0036 30 7554026

EMAIL: service@expertdpf.ro
Weboldal www.expertdpf.ro

hu_HUHungarian
ro_RORomanian hu_HUHungarian