Expert DPF

Intro

Curatare filtre particule DPF pentru autoturisme, utilitare, camioane, tractoare agricole.

Curatarea se realizeaza automat cu aparatura noua si performanta. Procedura este garantata, 100%

CLIENȚI
0
FILTRE CURĂȚATE
50
RECOMANDĂRI
0

O TEHNOLOGIE INOVATOARE DE CURĂȚARE A FILTRELOR DE PARTICULE

Mașina de curățat EXP  DPF oferă singura soluție eficientă pentru curățarea DPF cu un sistem unic care garantează eliminarea completă a depunerilor de PM10, ceriu și ulei, fără a deteriora filtrul.

Tehnologia noastră este diferită de oricare alta de pe piață, deoarece vă permite să curățați orice fel de filtru de particule pentru mașini (și Euro 6), autobuze și camioane, inclusiv catalizatori de camioane mari (SCR). Acest echipament inovator este conceput astfel încât să puteți efectua întregul ciclu de curățare (spălare și uscare) cu o singură mașină. De aceea, procesul de curățare este mai rapid și mai puțin costisitor decât oricare altul.

Mașina de curățat EXP  DPF asigură recuperarea eficienței originale a DPF până la 98%, permițându-vă să economisiți la reparația sau înlocuirea costisitoare a DPF. Mașina de curățat EXP  DPF simplifică funcționarea, nu trebuie să tăiați filtrul, să-l coaceți și să-l sudați, nu trebuie să introduceți filtrul într-un rezervor cu ultrasunete și apoi să-l introduceți într-un cuptor.